Rakennusliike konkurssiin

Satuin tänään ajelemaan Kangasalan suunnassa ja huomasin talomme rakentaneen Ko-Ti Oy:n toimitilojen olevan tyhjillään. Pikaisella googletuksella selvisi, että yritys on mennyt marraskuussa konkurssiin. Rakentaminen on vähentynyt niin paljon, ettei heidän valmistaloilleen enää ollut kysyntää. Käytännössä tällä ei ole meille suurta merkitystä, koska elementeistä, talon rungosta ja kaikesta mikä liittyy Kannustalon toimitukseen ja pystytykseen meillä on erillinen sopimus Kannustalon kanssa. Mutta esimerkiksi kosteiden tilojen osalta tai millään lattiasta alaspäin ei enää ole minkäänlaista takuuta, eikä ole mitään tahoa, jonka kanssa riidellä, mikäli ongelmia ilmenee. Uskon kuitenkin, että vakavat ongelmat olisivat ilmenneet jo näiden ensimmäisten vuosien aikana, jos sellaisia olisi.