Kannustalon joululahja avattu ja led-numerovalaisin

Kannustalon lähettämä joululahja paljastui messinkiseksi ovenkoputtimeksi. Sopii oikein hyvin ulko-oveen.

Hain tilaamani led-numerovalaisimen torstaina Matkahuollosta. Valkoiset numerot on liimattu hieman A4-arkkia pienemmälle lasilevylle, jonka yläreunassa rivi valkoisia ledejä valaisee lasin sisälle. Numerot näkyvät yllättävän hyvin jopa vaaleaa taustaa vasten.

Mainittakoon vielä, että Matkahuolto peri valaisimen varastoinnista 7 euroa, koska olivat lähettäneet saapumisilmoituksen meille postina 15. päivä ja Itella toi sen vasta 21. päivä. Täytyy varmaan lähettää korvausvaatimus Matkahuollolle ja/tai Itellalle. Uskomatonta, että on yrityksiä, jotka vielä tällä vuosituhannella eivät voi lähettää saapumisilmoitusta tekstiviestinä, sähköpostitse tai edes Nettipostiin.