Kannustalon joululahja ja led-putkien testailua

Posti toi tänään joululahjan Kannustalon väeltä. Avaamme paketin vasta jouluaattona, joten laitan sitten kuvan mitä paketista löytyi.

Posti toi myös M-Lightilta Cindy-valaisimet led-loisteputkia varten. Laitoin valaisimeen sähköjohdon kiinni ja kokeilin miltä led-putken valo näyttää. Hyvältähän se tietysti näytti. Näitä valaisimia on siis neljä ja ne tulevat autotallin liukuovien yläpuolelle osoittamaan alaviistoon.

Opaaliakryylimuovi hajottaa valoa hyvin, eikä valaisin häikäise ollenkaan, vaikka katsoisi suoraan valoon. Kokeilin, että ilman muovikupua led-putken valo sattuu silmiin ja yksittäiset ledit näkyvät selvästi. Tampereen Linnainmaan Prisman pysäköintihalliinkin olisi kannattanut laittaa kirkkaiden kupujen sijasta opaalimuoviset, niin eivät näkyisi led-putkien ledit läpi.